20.11.11

Emisiuni de cacat...

Pula mea..dupa cum zicea si Nr. 1 suntem doi admini ai acestui blog.Pe Nr. 1 l-ati cunoscut e timpul sa ma cunoasteti si pe mine.Eu sunt Nr. 2...si ma doare-n pula de voi,ca sa fac si rima.Alaturi de Nr. 1 am ales sa luptam impotriva prostiei,a saraciei,a foametei,a bolilor cu transmisie sexuala,abolirea sclaviei si salvarea delfinilor tigru.Ok..ne-ati prins!E o mare vrajeala,nu luptam impotriva foametei si a saraciei, ne doare in pula de slavie si da...delfinii tigru nici nu exista.Pizda ma-mii lor...avem o problema mai grava!!!
Nu stiu daca ati observat dar in ultimul timp,dupa ora 8 la tv poti sa urmaresti un singur format de emisiuni:emisiuni de cacat."Y factor","Romanii au talent(si valoare)","Cireasa de pe mort" etc, sunt genul de emisiuni pe care eu personal nu le inghit.Adica nu stiu de ce m-ar interesa pe mine ce fain canta x sau y,cate octave are vocea paulei seling sau ce fain scoate unul 12 iepuri dintr-o palarie.Emisiuni gen "Surpize Surprize",pe care toata lumea le urmareste fara sa clipeasca sau sa se clinteasca din fata televizorului si fenomenul ia amploare.In curand copiii nu o sa mai chiuleasca ca sa se imbete sau sa fumeze un cui in parcul din fata scolii, ci ca sa ajunga sa vada ce culoare are fondul de ten al Iuliei Vant.
Putem sa oprim acest fenomen?...ei bine...da!Cea mai simpla solutie este sa luati o bata din metal sau un ciomag mai mare,o bucata de ostreata sau un lant de 1 m jumate,un nunchach,o chetroaie ce vreti voi.Aduna-ti toata familia in fata televizorului,leaga-i bine de calorifer si striga:"baga-mi-as pula in x factorul vostru!!!" apoi ia bata si fa televizorul bucati mici(cca 2-3 cm).Dupa ce ai rezolvat televizor mananca firul de la catv..doar ca sa fii sigur.
Daca citesti aceasta postare in pauza publicitara din timpul uneia dintre emisiuni,ia-te de cap si tranteste-te bine cu el de perete pana simti ca ti-ai dezbarnat cel putin 2 dinti...si revino-ti,proasta pulii mele!
Cam asta e tot.Aveti grija de voi si va rog..nu fiti prosti!

Privacy policy
Comentariile deplasate vor fi sterse iar persoanele care le posteaza futute in gura!

by Nr 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza acest subiect doar daca ai habar despre ce vorbesti