2.12.11

Fasolea si costita afumata

Pfff... :)) Deci, da-o-n plm de Romanie cu tot cu oamenii ei de prost gust... cu gust de .. :-??
Fasole!  <--CLICK   Ba! Trezirea!!! Ce dracu? A dat foamea-n voi? De asta sunteti prosti si alegeti numai prosti sa va conduca asa cum taranul bate calul la caruta!
Stau si ma gandesc si chiar pun pariu ca niciunul dintre cei ce s-au inghesuit (ca mustele la cacat) la fasole nu s-a gandit ca poate le-a strecurat cineva si putintica otrava de sobolani acolo...
Poate daca ar fi costat 1 leu portia, se gandeau la treaba asta... Dar gratis, nu-i nicio problema! Romanul mananca si cacat gratis, mai ales daca e de la autoritati... Pam-Pam! ;)

Nu cred ca s-a intrebat nimeni din cei ce au vazut la TV urmatorul lucru: "DE CE?"
Ok, BANG! Concurs cu premii in chiloti cacatzi!
INTREBARE: De ce s-au calcat romanii in picioare la fasole cu carnati???
Raspuns(uri): pentru ca **** in _____ din ***** ____ lor de _____ sa ****** **** de pr***!!!
Cred ca de foame! Sper sa ii tina fasolea aia un an, in pula mea de dobitoci!

Ajungem, ca popor, intr-o perioada neagra. Stiti, culoarea negru e negru. Nu e gri, nu e negru mat, sau perlat sau cu margele. E negru. Cred ca singura posibilitate ca negru, in materie de culoare, sa suporte o accentuare vizibila, e atunci cand vine vorba despre viitorul tarii... In sfarsit, romanasii nostri nu au cum sa inteleaga asta, deoarece fasolea inca e maro...
Fasolea se aseamana putin cu tehnica basista de a conduce tara asta... Basescu e o fasola,da? Ok... daca ar fi o singura fasola impotriva careia sa luptam, nu ar fi o problema, o aruncam in Ungaria si o lasam acolo, sau... in fine...
Dar, dupa cum au fost rezultatele la ultimele alegeri prezidentiale, se pare ca in tara sunt mai mult de 5 milioane de fasole care lupta pentru puterea portocaliu-maro ce ne conduce... De aici si culoarea lor: portocaliu - maro - cacat - PDL.
Stiati ca in limba turca, BOC, ca si cuvant inseamna "gandac" ?
Povestea e cam asa... "Un BOC intr-un ceaun cu 5 milioane de fasole consumate in mare graba de popor => BASESCU toata noaptea!"

Simt ca o iau razna! Maaa! Si n-a fost unu' care sa arunce cacatul ala de portie in vreun mare bulangiu politic! Unu' n-a fost care sa strige: Futuva-n gura! In schimb, au fost altii, mult prea darnici cu conducatorul neamului nostru:
Basescu cu mana pupata!

Asadar, neaflandu-ma intr-o opozitie din parlament, transmit salutari calduroase cu cate o pula in cur mai marilor sefi ai statului degeaba, Basescu, Boc, Udrea, Ponta, Antonescu & Staff.

Baga-mi-as pula!!! X( Si-am zis ca nu mai fac politica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza acest subiect doar daca ai habar despre ce vorbesti